Lediga jobb och sök med st.jobbdirekt.se

Är du en administratör som har erfarenhet av att arbeta i en större organisation? Gillar du varierande arbetsuppgifter och att vara den som kollegorna vänder sig till för hjälp? Om du dessutom vill arbeta i en verksamhet med syfte att bidra till att göra Sverige och världen säkrare då är du den vi söker.  

Arbetsuppgifter
Som administratör är du avdelnings nav, det är du som ser att avdelnings administrativa arbete fungerar friktionsfritt.

Du kommer att arbeta med all form av personaladministration, så som tidrapportering och stöd i egenrapportering. Du verkar i rollen som registrator vid avdelningen, avseende bland annat ärendehantering såsom fördelning av handlingar och diarieföring men även posthantering och godshantering. Du expedierar och distribuerar beslut och handlingar, hanterar och administrerar i olika system inklusive beställningar samt agerar som ett administrativt stöd till avdelningen och ledningen vid behov.

I dina arbetsuppgifter ingår även hantering av avdelningens resurser som konferensrum, kontorsutrustning/material, fordon och du är kontaktperson rörande fastigheten. Du kommer också att administrera möten, skriva protokoll, mötesanteckningar samt sammanställa olika underlag. Även ansvara för att administrativ struktur och processer följs inom tilldelade uppgifter/projekt.


Tjänsten är placerad i Karlskrona

Vi söker dig som
Du har en slutförd gymnasieutbildning eller har motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt som vi bedömer likvärdig. Har du dessutom en akademisk utbildning inom relevant område är det meriterande.

Du har flerårig aktuell erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll i en större organisation där du fått erfarenhet av olika typer av administrativa system. Det är en fördel om du har erfarenhet inom en myndighet och gärna inom försvarsmakten eller FMV. Har du erfarenhet av arbete med säkerhetsklassad information så ser vi det som meriterande.

Vidare har du arbetat och har goda kunskaper i Officepaketet, samt meriterande om du har erfarenhet av dokument- och ärendehantering. Det är även en fördel om du arbetat med hantering av kompetensutveckling, utbildning och databaserade samarbetsplattformar.

Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska, och har du förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift är det meriterande. För tjänsten måste du inneha B-körkort.

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som tar ansvar för din uppgift och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Samtidigt har du lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ställa om och se andra möjligheter. Du arbetar bra med andra och trivs med att vara den som hjälper till. Du är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande och har en förmåga att lyssna och kommunicera med andra och gör alltid ditt yttersta för att hitta lösningar.

Om oss
Test och Evaluering (T&E) är FMV:s testverksamhet. Vi arbetar med verifiering och validering för att FMV ska kunna leverera rätt materiel till ett starkare försvar.

T&E Marin har detta ansvar inom den marina arenan. Verksamheten bygger på verifiering och validering (VoV) av marina produkter, främst på militära fartygsplattformar såsom övervattensfartyg och ubåtar. Målet med vår verksamhet är att stödja övriga FMV med fackspecifik kompetens samt leda verksamhet inom VoV.

I Karlskrona finns T&E Marin provkontor där arbete med verifiering och validering, VoV, utförs på olika slags marina system, på uppdrag av framför allt Försvarsmakten. T&E Marin har även personal i Stockholm som ingår i avdelningen.

FMV – Försvarets materielverk
På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?
Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO Stefan Hållander, OFR/S Ove Hellgren, OFR/O Michael Krüger och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel). #LI-Hybrid

Vid frågor ber vi dig kontakta rekryterande chef Annika Egnell på telefon 08-782 4000. Om du har frågor om rekryteringsprocessen kan du höra av dig till rekryterare, Lina Johansson på 
lina.johansson02@fmv.se.

Sista ansökningsdag är 2024-06-24

Välkommen med din ansökan.


FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.Ansök nu


Jobb powered by Jobbdirekt