Lediga jobb och sök med st.jobbdirekt.se

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en driven enhetschef till vår restaurang/konferensservice. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett varierande arbete i en kunskapsintensiv verksamhet där du får vara med och göra skillnad varje dag. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.


Ditt uppdrag

Som enhetschef för restaurang/konferensservice hör du till avdelningen för Verksamhetsstöd. Avdelningen ansvarar för ekonomi, upphandling, lokalförsörjning, service, HR, informationsförvaltning, rättsfrågor och säkerhetsskydd. Du tillhör i förlängningen vårt Servicekontor som har det övergripande ansvaret för service till hela myndigheten inom flera områden.

Som enhetschef för restaurangen/konferensservice kommer du ha arbetsmiljöansvar, budgetansvar samt ha ansvar för rekrytering och introduktion av nya medarbete.  Vi söker dig som vill bedriva en lagstadgad och korrekt personal- och livsmedelshantering där du utmanar och engagerar dina medarbetare genom god kommunikation, tät uppföljning och rimliga målsättningar.

En annan del av ditt uppdrag består av att ansvara för att enheten uppfyller sina krav från myndighetsledningen. En del i det innefattar att följa upp att arbetsrutiner följs. Då du blir en del av kontorets ledningsgrupp ingår även att vara behjälplig med administrativa arbetsuppgifter som rör kontoret.

Vi ser att du är resultatinriktad och har mycket god erfarenhet av restaurangbranschen med tidigare ledarerfarenhet. Du trivs med ledarroller och bygger ditt ledarskap kring samarbete, tydlighet och prestigelöshet.


Du kan

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning i grunden, där utbildningar inom restaurang och administrativa utbildningar är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha minst 3 års erfarenhet från att ha arbetat som chef/ledare inom restaurangbranschen. Goda kunskaper i Officepaketet är en förutsättning för att klara av arbetet.

I övrigt ska du ha lätt för att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift. Goda kunskaper i engelska är meriterande.  Har du vana från myndighetsadministrativa arbetsuppgifter ser vi det som en fördel.


Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad, socialt kompetent och duktig på att hantera människor. Du är bra på att leda och motivera andra och har ett tydligt sätt att kommunicera. Du förstår och tillämpar affärsmässiga principer och är noggrann och väl medveten om mål och lägger ner stor vikt vid att man lever upp till dessa. Samarbete är något du värnar om och du stödjer gärna andra i strävan att uppnå gemensamma mål. Du har en god förmåga att ta initiativ till att sätta igång aktiviteter, vilka du strukturerar upp på ett effektivt sätt. För att vara rätt person för tjänsten är du ansvarstagande och har du mod att agera efter din egen övertygelse.


Om FRA

FRA är en civil myndighet med ca 800 anställda som lyder under Försvarsdepartementets ansvarsområde. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Det sker också genom vårt arbete med att skapa förutsättningar för ett cyberförsvar och att bidra till att skydda samhällsviktiga informationssystem.

Vi erbjuder flexibla arbetstider och tror att frihet under ansvar och flexibilitet bidrar till balans mellan arbete och fritid och välmående personal. Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård under arbetstid. På FRA finns en sedan länge starkt förankrad idrottsklubb som möjliggör att våra medarbetare har tillgång till diverse olika träningsaktiviteter.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och förutsättningar till intern karriärrörlighet. Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.


Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta Sofia Hellström på telefon 08-471 46 00. Fackliga företrädare nås på samma nummer.

Ansökan sker via www.fra.se senast 2021-01-31.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.


Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2021-01-31

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Lovön

Kontaktpersoner:
Sofia Hellström

tfn: 08-471 46 00

Företagets hemsida:
www.fra.se


Ansök nu
 

Jobb powered by Jobbdirekt