Lediga jobb och sök med st.jobbdirekt.se

Är du kvalitetsmedveten och brinner för att ge bra service? FRA söker nu en person till restaurangenheten. Är du rätt person kan du bli en del av ett glatt team. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.


Ditt uppdrag              
Som restaurangbiträde arbetar du med vanligen förekommande köksuppgifter vilket bland annat innebär kallskänk, disk och servering. Arbetet innefattar även enklare kontorsgöromål. Enheten har ett omfattande leveransansvar och behov av en nära samverkan med FRA:s interna beställarorganisation.

 
Du kan

Vi ser att du har minst tvåårig gymnasial utbildning, meriterande är utbildning inom kallskänk, storköksutbildning, ekonomi och/eller livsmedelshygien. Du har minst tre års erfarenhet av att ha arbetat i restaurangbranschen, gärna som kallskänka, konditor eller i storkök. För tjänsten krävs att du har datorvana och behärskar det svenska språket.

 
Du är

Du är en driven och ansvarstagande person som uttrycker en positiv attityd till arbetet. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, du är lugn och stabil och fokuserar på rätt saker i stressade situationer. För att lyckas i din roll behöver du ha en mycket god känsla för service och tar ansvar för din uppgift och ser till att den blir utförd på rätt sätt. Det är även av stor vikt att du är bra på att samarbeta. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 
Om FRA

FRA är en civil myndighet under Försvarsdepartementets ansvarsområde med ca 800 anställda. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Vi verkar också för ökad informationssäkerhet i samhällsviktig statlig verksamhet.
 
Som restaurangbiträde hör du till avdelningen för verksamhetsstöd. Avdelningen har i uppdrag att stötta organisationen såväl strategiskt som administrativt. 
 
Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

 
Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta Tomas Ahlund eller Elin Thernelius på telefon 08-471 46 00. Fackliga företrädare nås på samma nummer.
 
Ansökan sker via www.fra.se senast 2021-02-07.
 
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.


Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2021-02-07

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Lovön

Kontaktpersoner:
Se annons


Företagets hemsida:
www.fra.se


Ansök nu


 

Jobb powered by Jobbdirekt